Kom naar het Veganize It Diner op 23 februari!

Heb je tijdens de VeganChallenge opeens ontzettende zin in een sateetje, een kaasfondue of een toastje tonijnsalade? Dan bundelen Viva Las Vega’s en Veggiedeli graag opnieuw hun krachten om te laten zien hoe je met een paar simpele trucjes je favoriete gerechten ‘veganiseert’. Bij deze uitgebreide proeverij maak je kennis met plantaardige sauzijnenbroodjes, krijg je advies over het smakelijkste vegan pizza en proef je dat er echt geen dierlijke kaas nodig is voor een cheesecake. Een avond lang gezellig samen gourmetten en de zintuigen verwennen. Een diner met meer dan 3 gangen waar je zelfs de grootste carnivoor mee achterover blaast. Neem ook je vrienden en familie mee!

Informatie: 20 euro p.p. + optioneel 5 euro voor vegan wijnassortiment. | za. 23 februari 2013 van 18:00 tot 22:00 | Veganize it – proeverij | Beter en Leuk, 1ste Oosterparkstraat 91, Amsterdam | Bestel nu je tickets via Heb je tijdens de VeganChallenge opeens ontzettende zin in een sateetje, een kaasfondue of een toastje tonijnsalade? Dan bundelen Viva Las Vega’s en Veggiedeli graag opnieuw hun krachten om jou te laten zien hoe je met een paar simpele trucjes je favoriete gerechten veganiseert. Bij deze uitgebreide proeverij maak je kennis met plantaardige sauzijnenbroodjes, krijg je advies over het smakelijkste vegan pizza of tosti en proef je dat er echt geen dierlijke kaas nodig is voor een cheesecake. Een avond lang gezellig samen gourmetten en de zintuigen verwennen. Een diner met meer dan 3 gangen waar je zelfs de grootste carnivoor mee achterover blaast. Neem ook je vrienden en familie mee! Prijs: 20 euro per persoon + optioneel 5 euro voor vegan wijnassortiment. za. 23 februari 2013 van 18:00 tot 22:00: “Veganize it – proeverij” bij Beter en Leuk, 1ste Oosterparkstraat 91 in Amsterdam. Bestel nu je tickets via www.viva-las-vegas.nl/evenementen/